Aannemer

Presentatie:

Dream House Construct is een algemene aannemer of anders te verwoorden als aannemersbedrijf actief in Brussel en in Vlaams-Brabant.

Als aannemer zijn we gespecialiseerd voor nieuw-en/ of aanbouw en renovatiewerken.

We nemen we de taak op ons, om alle bouwprojecten te co÷rdineren en te realiseren binnen een bepaalde termijn.

Tijdens de bouwprocedure houden we ons als hoogwaardig aannemer ook bezig met het helpen om het bekomen van bouwvergunningen en premies.

Bouwrecht is de dag van vandaag een zeer complexe materie en die daarbovenop zeer snel evolueert. Daarom zorgen wij als aannemer om altijd up to date

te zijn door allerhande opleidingen te volgen. Wij zijn ook gespecialiseerd in het uitvoeren van werfplanningen. Een goede werfplanning is van cruciaal belang.

Dream House Construct zorgt voor een technische en zakelijke bekwaamheid, daarom tonen wij aan dat niet alleen de prijsofferte een rol speelt

maar ook de technische als administratieve aspecten.

Dream House Construct werkt als geregistreerde aannemer, zo kan je zeker zijn dat wij in orde zijn met alle wetsverplichtingen tegenover de staat, fiscus en rijksdienst voor de sociale zekerheid.

Dit biedt o.a. ook andere voordelen mee, zoals wanneer je woning ouder is dan vijf jaar, zal je kunnen genieten van het verlaagd BTW-tarief van 6%.

En ook voor het verkrijgen van de energiepremies, groene lening en belastingvoordelen kunnen wij u de nodige informatie bezorgen.

Wij werken ook in samenspraak met architecten en ingenieurs. Deze architecten en ingenieurs zijn dan verantwoordelijk voor het opmaken

van het lastenboek, de meetstaat en de plannen.

Wil je een huis bouwen of renoveren op uw maat dan zullen Dream House Construct samen met jou zorgen voor de beste en financieel de meest interessantste oplossing.