Schilder

Presentatie:

Dream House Construct is een schildersbedrijf actief in Brussel en in Vlaams-Brabant.

Voor plaatsen die moeten geschilderd worden zowel binnenshuis als buiten maak je het best gebruik van een professionele schilder.

Bij Dream House Construct zijn onze schilders niet alleen professioneel maar ook sociaal, dynamisch, energiek en ondernemend.

Dit alles zorgt voor een vlotte en knappe afwerking.

Als professionele schilder moet je eerst en vooral rekening houden met de ondergrond, deze moet eerst schilderklaar worden gemaakt alvorens men definitief kan schilderen.

De schilder moet goed nakijken of de ondergrond wel glad genoeg is, anders moet deze eerst geschuurd worden.

Ook moet hij kijken of alles wel stof- en vetvrij is zodat er een goede hechting tot stand kan komen met de verf.

Het is ook mogelijk dat de schilder moet gebruik maken van een primer of een voorstrijkmiddel die dan de hechting wel mogelijk maakt.

Deze voorafgaande werken moeten aan hoge kwaliteitsnormen voldoen vooraleer er kan geverfd worden. Het is niet de bedoeling dat na enkele dagen de verf begint af te schilferen.

Ook de temperatuur is van uiterst belang om te schilderen, als bijvoorbeeld de gevel moet geschilderd worden moet de schilder nakijken of de temperatuur binnen de normen valt en ook moet er met de hygrometer gemeten worden of de muur niet te vochtig is.

Eenmaal de schilder dit allemaal heeft nagekeken en voor een goede ondergrond heeft gezorgd kan hij beginnen met schilderen. Welke kleur je kiest heeft weinig belang, dit is en blijft een persoonlijke keuze.

De schilder moet ook goed nakijken dat de eerste verflaag goed droog is alvorens hij de tweede verflaag aanbrengt.

Dus zoals je merkt is het van groot belang om toch een professionele schilder te nemen als er schilderwerken moeten gebeuren.